Categories: Алтернатива, Настани

Во чест на Мирко Попов, промоција на винил-изданието„Поп култура“

  Во Eдукативниот културен центар „Лабораториум“ вечер ќе се одржи промоција на првата винил-компилација посветена на современата поп-продукција од млади…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија

Почина Мирко Попов – музички автор и продуцент на електронска музика

  По кусо боледување почина Мирко Попов, еден од најпознатите македонски музички автори и продуценти на електронска музика. Истовремено, Попов беше еден…

Повеќе