Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Битиќи: „Стрежево“ е првото претпријатие чие производство на струја ќе го продава на слободниот пазар

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи го посети ЈП „Стрежево“…

Повеќе