Categories: Вести, Македонија

Арсовска ко-претседаваше со пленарниот состанок на политичката група во Конгресот

  Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска како потпретседател на Европската народна партија ЕПП за локални власти ко-претседаваше со пленарниот…

Повеќе