Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЕБОР и НБРМ ќе соработуваат преку Финансискиот код на жени предприемачи

  Народна Банка стана прв потписник на Финансискиот код за финансирање жени претприемачи во Северна Македонија Народна Банка на Северна…

Повеќе