Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Клиничката болница во Тетово доби креативен мурал симбол на нов живот

Клиничката болница во Тетово доби креативен мурал што симболизира почеток на нов живот, кадешто се раѓаат новите генерации. Министерот за…

Повеќе