Categories: Алтернатива, Настани

Во чест на Мирко Попов, промоција на винил-изданието„Поп култура“

  Во Eдукативниот културен центар „Лабораториум“ вечер ќе се одржи промоција на првата винил-компилација посветена на современата поп-продукција од млади…

Повеќе