Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Кривична пријава за злоупотреба на службена положба против инспектори од ДПИ

  Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против шест службени лица – инспектори, вработени…

Повеќе