Вести Македонија

Средба на министерот Спасовски со амбасадорката на Република Хрватска

Денеска во Министерството за внатрешни работи на Република Северна Македонија се одржа средба помеѓу министерот за внатрешни работи на Република Северна Македонија Оливер Спасовски и амбасадорот на Република Хрватска Н.Е. Нивес Тигањ. На средбата двајцата соговорници ја потенцираа одличната соработка меѓу министерствата за внатрешни работи на двете земји, досегашната, но и поддршката на која можеме […]