Вести Изјави Македонија Ударни вести

АЛИ АХМЕТИ, НИЕ ИМЕ СИ ИМАМЕ! – Јове КЕКЕНОВСКИ

Ахмети за грчките медиуми: ,,Ние сме земја без име, ПЈРМ е само привремено” Оваа изјава на Ахмети ја одмолчеа и СДСМ и ДПМНЕ. Бидејќи и едните и другите ја купуваат милоста на ДУИ и Ахмети, еве јас јавно да го прашам Ахмети? • На чија држава, тој е државјанин? • Има ли име таа држава? […]