Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Студентите од шеста година на Медицински факултет се вклучуваат во работата на ковид центрите

  Студентите од шеста година на Медицински факултет и волонтерите од Воено Медицинскиот центар се вклучуваат во работата на ковид…

Read More