Categories: Вести, Македонија, Музика и Филм

„Исцелител“ ја освои главната награда за најдобар филм во Холивуд

Филмот „Исцелител“ на режисерот Ѓорче Ставрески, ја освои наградата за најдобар филм во меѓународната селекција на фестивалот во Санта Барбара,…

Read More