Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Европски и светски “Национален џез оркестар”

Македонскиот Културно Информативен центар пред тиранската публика го претстави нашиот “Национален џез оркестар”. Веднаш по нивниот брилијантен настап, господинот Бесим…

Повеќе