Categories: Алтернатива, Настани

Мултимедијална изложба “Алки” во Музеј на РС Македонија

Во Музејот на Република Северна Македонија отворена е мултимедијалната изложба ,,Алки” на група млади етнолози. Изложбата ќе биде отворена до…

Повеќе