Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Преку линијата Ало Бушавко констатирана е сериозно нарушена психолошка состојба на децата

На конференцијата за медиуми одржана во Центарот за социјални претпријатија, тимот на Ало Бушавко телефонот за деца и млади 070…

Повеќе