Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Амбер Алерт Европа: Кампања низ цела Европа – Како да се постапи во случај на исчезнато дете

„Проверете. Размислете. Пријавете.“ Кампањата ќе биде активна во 16 држави на 14 јазици по повод Меѓународниот ден на исчезнати деца.…

Повеќе