Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Митреска: НБРМ го поттикнува зеленото кредитирање

„Народната банка ги препозна ризиците од климатските промени на долг рок, зазеде проактивен став и како една од своите стратегиски…

Повеќе