Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Топ теми, Ударни вести

Драмски театар ќе доделува награда „Горан Стефановски“ за најдобар драмски текст од млад драмски автор

НУ Драмски театар, Скопје, на 27 април, денот на роденденот на драмскиот автор Горан Стефановски,  ја востанови наградата „Горан Стефановски“…

Повеќе