Вести Македонија Ударни вести

Спасовски: Безбедноста во сообраќајот од поодамна е примарна тема од поширок јавен интерес

-“Безбедноста во сообраќајот, и од аспект на актуелните статистики по однос на сообраќајни несреќи и штетите од нив, но и од аспект на економското значење на сообраќајот – од поодамна e примарна тема од поширок јавен, односно општествен интерес, а во неа нужно своја важност има улогата и местото на сообраќајната едукација, како во контекст […]