Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

ЗНМ: Осуда за обидот за цензура од страна на директорката на Токсикологија

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) го осудува обидот за цензура и ограничување на правото на говор од страна на…

Повеќе