Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Крводарителска акција во Уставниот суд „Биди хуман-спаси живот”

Уставниот суд денеска организира крводарителска акција под мотото „Биди хуман- спаси живот” која ќе се одржи во периодот од 9 до…

Повеќе