Алтернатива Скопје Чита

  А на младост да ме прашаше некој каква љубов ќе сакав да живеам – Ана БУНТЕСКА

А на младост да ме прашаше некој Kаква љубов ќе сакав да живеам Ќе треснев без мислење Ама без ич умот да ми проработи Оти сакам пеперутки во стомакот Сакам срцето да ми прерипува Да не можам еден залак да каснам Без да ми се заглави касајот в грло Од помислата за него шо в […]