Алтернатива Настани

Д Фестивал 2017 – Дојран

♥ Д ФЕСТИВАЛ 2017 ♥ Единствениот летен open-air музички фестивал во Македонија годинава ќе се одржува од 14-ти до 16-ти јули во Дојран. Пред нас е седмото издание на фестивалот на кој ве пречекуваме повторно со тридневна музичка програма, повеќе бини, камп и единствената фестивалска атмосфера. Повеќе информации и распоред за фестивалот можете да најдете […]