Categories: Алтернатива, Настани

Преку МКЦ Битола-Македонија се приклучува на глобалното движење за правење добри дела

За првпат,  овој месец, преку Младинскиот културен центар Битола, земјава се приклучува кон глобалното движење за правење добри дела, иницијатива…

Повеќе