Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЕВН од денеска почнува со усогласување на броилата за евтината дневна тарифа

ЕВН Македонија од денеска ќе почне да ги усогласува броилата на потрошувачите по одлуката на Владата за враќање на евтината…

Повеќе