Categories: Алтернатива, Настани

Со „Жена убиец/Фониса“, во Кинотеката завршува Фестивалот на грчки филм

Со проекција на анимираниот краткометражен филм „Поглед од балконот“ на Арис Капланидис и на филмот  „Жена убиец/Фониса“ на Ева Натена,…

Повеќе