Вести Македонија Свет

ФОТО: Топ канал објави фотографија од Груевски на преминот Хани Хоти

Aлбанската телевизија топ канал објави, а пренесоа и медиуми на албански јазик и во Македонија фотографија за која телевизијата тврди дека е направена на 11 ноември 2018 година во 19 часот и 11 минути на преминот Хани Хоти на Албанско Црногорската граница. Во возилото сопственост на амбасадата на Унгарија со регистарски ознаки CD 1013A камерата […]