Вести Македонија

„Шарената револуција“ побара граѓанскиот сектор да се вклучи во преговорите

Не веруваме во пржинскиот модел на преговори зад затворени врати, без граѓаните да знаат што се случува, изјави студентот Демијан Хаџи-Ангелковски пред Собранието, каде што беа собрани демонстрантите на вечерашниот протест на „Шарената револуција“. Тој го повтори барањето граѓанскиот сектор да биде вклучен во преговорите бидејќи, како што истакна, во неговите редови има експерти кои […]