Categories: Алтернатива, Настани

Изложба на карикатури “IN VINICA VERITAS”: Светски автори на сцената во Крива Паланка”

Во НУ Центар за култура Крива Паланка денеска беше отворена изложбата од Меѓународниот фестивал за хумор и сатира “IN VINICA VERITAS 2023 “,…

Повеќе