Categories: Вести, Македонија

Командатот на „Алфите“ куртули од суспензија, Кривичниот совет ги отфрли жалбите на СЈО

Кривичниот совет на Основниот суд Скопје ги отфрлил како неосновани жалбите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) на одлуката на судијата…

Повеќе