Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

МАКЕДОНИЈА: На 25.септември почнува кампањата за Локалните избори 2017

Во понеделник, 25 септември, почнува изборната кампања за локалните избори што треба да се одржат на 15 октомври годинава. Кампањата…

Повеќе