Categories: Вести, Изјави, Македонија, Свет, Ударни вести

Морачанин: Здрава животна средина и борба против климатските промени

„Најмногу бенефит од политиките за здрава животна средина и борба против климатските промени имаат токму најранливите категории граѓани“. Најдобро е…

Повеќе