Спорт

По 19 сезони и Реј Ален стави крај на својата кошаркарска кариера!

Уште една НБА ѕвезда и кажа збогум на кошарката. По 19 години активно играње, се пензионираше и Реј Ален, еден од најдобрите тројкаши на сите времиња. Ален во претходните две сезони немаше ангажман и реши да се поздрави со кошарката. Како 5-ти пик во 1996 година, избран од Минесота која што направи голема грешка откако го […]

The post По 19 сезони и Реј Ален стави крај на својата кошаркарска кариера! appeared first on Спорти.