Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

НБРМ: Се уште не гледаме надолни прилагодувања кај цените на храната

Советот на Народната банка одржа редовна седница на која беше разгледан и усвоен најновиот Квартален извештај во чии рамки се…

Повеќе