Categories: Алтернатива, Настани

Мултимедијална изложба „Тркало на времето“ на Марко Бањоли

Во Националната галерија – Чифте амам вечер (23 април) во 19:00 часот ќе биде отворена мултимедијалната изложба „Тркало на времето“ на истакнатиот италијански уметник Марко…

Повеќе