Categories: Алтернатива, Настани

Танц Фест го одбележува Светскиот ден на танцот, „Менада“ за Марин Црвенов

Со јубилејна претстава под мотото „Сирово: од движење до виртуозност – 20 години извонредност во современиот танц“, фестивалот Танц Фест,…

Повеќе