Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Заштита на архивските материјали-дел од македонското културно наследство

https://www.facebook.com/watch?v=1379809812721354‘ Честит Ден на македонскиот јазик! „Ми беше чест што го посетив Државниот архив каде видов како се заштитуваат архивските…

Повеќе