Categories: Вести, Македонија

СДСМ: Богов ја префрли одговорноста на Миноски, но што барал гувернерот на конференциската врска

„Гувернерот Димитар Богов не може да ја избегне одговорноста од огромното 450 милионско задолжување на граѓаните на Македонија што е…

Повеќе