Categories: Алтернатива, Настани

Изложба на Мирослав Масин „Подобро на гранка отколку заглавен во лифт“ во Даут-пашин амам

Изложбата на Мирослав Масин, „Подобро на гранка отколку заглавен во лифт“, ќе биде отворена во објектот Даут-пашин амам на 15…

Повеќе