Categories: Алтернатива, Настани

Промоција на “Мојот сон” од д-р Џемиле Берат

На 14 април (недела), во 12 часот, во НУ Центар за култура Крива Паланка , ќе биде промовирана  автобиографската книга „Мојот сон” на д-р Џемиле Берат, псхијатар во…

Повеќе