Categories: Вести, Македонија

Џафери: РС Македонија, европска земја со европски вредности и стандарди за сите граѓани

Претседателот на Владата на РС Македонија, денеска присуствуваше и се обрати на Гала настанот со кој се одбележува отворањето на…

Повеќе