Categories: Вести, Македонија

Герасимовски: Се финализира доградбата на  ООУ „Коле Неделковски“

Со поставување на фасадата привршуваат градежните работи на доградбата на  ООУ „Коле Неделковски“. Доградбата на училиштето опфаќа 6 училници, од кои 4…

Повеќе