Categories: Вести, Македонија

Тошковски во посета на оперативниот тим „Кафез“ и Регионалниот центар за гранични работи Север

Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски, во рамки на дешените работни активности министерот оствари работни средби со Оперативниот тим „Кафез“…

Повеќе