Categories: Алтернатива, Настани

Премиерна изведба на претставата „Паника“ во Велешкиот театар

Велешкиот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ вечер (19 април) во 21:00 часот премиерно ќе ја изведе претставата „Паника“ од финскиот автор…

Повеќе