Вести Македонија Ударни вести

Втора недела од изборната кампања – митинзи и средби со граѓани

Партиите, коалициите и независните кандидати денеска со митинзи и средби со граѓани ја почнуваат втората недела од изборната кампања. Денешните активности коалицијата „Живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе ги почне со средби со граѓани во Лозово, Градско и Чашка, а вечер ќе одржи митинзи во Свети Николе и Велес. Карванот на Коалицијата „За подобра […]