Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Случајот „Триста“ ќе го суди Лидија Петровска

Судијката Лидија Петровска е назначена да го води случајот „Триста“ на Специјалното јавно обвинителство, соопшти денеска Основниот суд Скопје 1.…

Повеќе