Categories: Алтернатива, Магазин, Настани, Стил

Наташа „Фигурела“, специјална гостинка во домот на светски познатиот дизајнер Philip Plain

Убавата Наташа Петровска која долги години успешно го води студиото за ремоделирање на тело „Фигурела“, а е основач и на…

Повеќе