Вести

Црвениот крст на САД се извини поради „расистичкиот“ плакат

Проблемот е што речиси сите бели деца на плакатот се однесуваат во склад со безбедосните правила, додека речиси сите црни деца се однесуваат спротивно на правилата ЊУЈОРК (АА) – Црвениот крст на САД во понеделникот јавно се извини поради плакатот кој го објави во врска со сигурноста на базените, кои многумина го доживеаа како расистички, […]