Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Концерти на „Macedonian Free Society“ и „Поетроника“ на „Крај Вардарот Џез“

  Утревечер, 27 април е третата и последна фестивалска вечер од „Крај Вардарот Џез“. Во Едукативниот културен центар Лабораториум со…

Повеќе