Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

Хелсиншки: Пријави повреда на избирачкото право за време на изборите

Хелсиншкиот комитет за човекови права ги известува граѓаните дека во среда, 24 април, 2024 година, канцеларијата на Комитетот ќе биде…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Кацарска – Стирк: Утврдени правата на гласачите

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска, оствари работна средба со Џилијан Стирк, шефица на Mисијата за набљудување на изборите за…

Повеќе