Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

На полноќ настапува молк пред претседателските и парламентарните избори 

На полноќ започнува молкот пред изборите, кој завршува со затворањето на гласачките места на 8 мај, во 19 часот. Последен…

Повеќе